Bilgisayar Atölyesi Kurulumu için ihale ilanı

Mal Alımı için ihale ilanı

Çanakkale Koza Gençlik Derneği, Güney Marmara Kalkınma Ajansı Sosyal Kalkınma Mali Destek Programı kapsamında sağlanan mali destek ile Çanakkale’de – Çanakkale Kariyer ve İş Geliştirme Ofisi için bir mal alımı ihalesi sonuçlandırmayı planlamaktadır.
İhaleye katılım koşulları, isteklilerde aranacak teknik ve mali bilgileri de içeren İhale Dosyası Çanakkale Koza Gençlik Derneği, Kemalpaşa Mah. Fetvane Sok. Yalı Hanı Kat:2 No:28/29 Merkez/Çanakkale adresinden veya www.kozagenclikdernegi.com ve www.gmka.gov.tr internet adreslerinden temin edilebilir.
Teklif teslimi için son tarih ve saati: 06.10.2015, saat 10:00 bu duyurunun yayın tarihinden en fazla 20 gün sonra olmalıdır.
Gerekli ek bilgi ya da açıklamalar; www.kozagenclikdernegi.com ve www.gmka.gov.tr yayınlanacaktır.
Teklifler, 06.10.2015 tarihinde, saat 10:05’te ve Çanakkale Koza Gençlik Derneği, Kemalpaşa Mah. Fetvane Sok. Yalı Hanı Kat:2 No:28/29 Merkez/Çanakkale adresinde yapılacak oturumda açılacaktır.

Teklif Dosyası

Comment(1)